For enda mer smak og øyeblikk med nytelse. Liv opp favorittrettene dine med delikate til intense røykaromaer og oppdag en ny verden av smaker! Kan brukes uavhengig og individuelt for alle standard griller.
Rustfritt høykvalitets røykerør med en kapasitet 120 gram røyke flis av gangen uten påfyllingstrakten montert (opptil 90 minutter med røyking).
Inne i silikon basen (foten) så er det et lithium batteri som klarer 8 timer røyking pr. lading, laderen kan stå i under bruk. Basen er laget av varmesikker silikon som tåler vaskemaskin (opp til 300°C). Du justerer styrken trinnløst på bryteren på siden av foten.
Kaldrøyking og smakstilsetning 15 – 25°C
Kaldrøyking har sitt opphav i konservering av mat. I denne prosessen, tar det ofte veldig lang tid, ofte dager eller uker. I dag, brukes kaldrøyking for kort aromatisering, som f.eks drikkevarer og ost. Som et "røykeområde" brukes da en røyke klokke eller tilsvarende ganske ofte - men også grillen din kan tjene samme formål!
Medium varm røyking 30 – 50°C
I likhet med kaldrøyking har varmrøyking hovedsakelig bevaringskarakter. Men ved høyere temperaturer vil maten begynne å koke, noe som forsterker røyksmaken. Den velkjente "Kassler" fra Tyskland er beredt på denne måten. (Røkte svinekoteletter)
Varm røyking 60 – 120°C
Ved siden av ren kryddertilsetning er det røyking som er den mest kjente og populære måte å tilsette smak på, fordi klassikere som f.eks pulled pork, laks, kalkun eller spareribs tilberedes på denne måten. Sammen med grillen din (hvilken grill som helst) kan OutdoorChef Smoker skape deilige øyeblikk av nytelse for deg og dine kjære.
Kraftig isolert håndtak
Silikon fot som tåler opp til 300°C
Kapasitet: 120 gram / opptil 1,5 timer
Solid fot med batteri: Opptil 8 timer
Ladetilkobling: USB-C
Røykeslange: 1,5 meter
OutdoorChef er utviklet og designet i Sveits